Olemme kategorioineet ruoanlaittajat viiteen eri kategoriaan ja jokaiselle kategorialle on räätälöity oma veitsi, minkä löydät helposti verkkokaupastamme. Lue kokkikuvailut läpi ja löydä juuri sinulle sopiva veitsi.

1. Intohimoinen kokki

Olet intohimoinen kokki! Haluat että välineesi ovat viimeisintä huutoa ja varmasti hyviä. Et juurikaan käy ravintoloissa syömässä, koska haluat itse tehdä kaiken alusta loppuun. käytät päivittäin veitsiä keittiössäsi. Kovasta käytöstä huolimatta et halua joka käänteessä olla teroittamassa veitsiäsi.

Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, on Evercut sinulle tehty veitsi. Evercut veitset ovat valmistettu titaanista ja ruostumattomasta teräksestä, ja tästä yhdistelmästä on tullut veitsimarkkinoiden yksi kovimmista materiaaleista.

kuvassa evercut furtif kokkiveitsi

Huippulaadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut veitset menettävät leikkaavuuttaan 35 leikatun paperin jälkeen. Evercut-veitsissä sama vastaava luku on 6600. Evercut veitset ovat myös viisi kertaa kestävämpiä kuin keraamiset veitset, kuitenkaan olematta hauraita, kuten keraamiset veitset.

Jokainen veitsi on numeroitu ja sillä on elinikäinen takuu. Tätä veistä sinun ei myöskään koskaan tarvitse teroittaa. Furtif Evercut-veitsissä on tarttumaton Neflon -pinnoite, mikä auttaa ruoanlaitossa. Tukeva kädensija tekee ruoanlaitosta myös turvallista.

2. Oletko kotikokkaaja?

Teet päivittäin ruokaa omassa keittiössäsi. Pidät hyvää huolta ruoanvalmistusvälineistäsi ja niiden kunto ja laatu on sinulle tärkeää. Arvostat hyviä välineitä, mutta et halua maksaa itseäsi kipeäksi niistä. Sinulle on tärkeää, että veitsi sopii hyvin käteesi ja on turvallinen käyttää. Pidät myös esteettisyydestä ja haluat pitää kauniita tavaroita esillä jos mahdollista.

Jos olet kotikokkaaja, on ehdoton valintasi BergHOFF:n Ron veitset. Ron veitset ovat ideaali valinta, jos pitää leikata, kuutioida tai paloitella. Kaikki Ron veitset ovat hyvin tasapainotettu, mikä antaa käyttäjälle hyvän kontrollin veitseen.  Veitsen kokomusta terä on valmistettu todella kestävästä Kromi-Molybdeeni-Vanadium teräksestä, joka on päällystetty titaanilla ja tarttumattomalla pinnoitteella. Titaania käytetään mm. avaruussukkuloissa, joten kestävyyttä löytyy.

ron kokkiveitsiron santokuveitsi

Veitsen kahva on kaunista saarnipuuta. Puinen kahva on paitsi esteettisesti kaunis, mutta myös sopivan kevyt, jotta veistä on helppo käsitellä. Veitsi on kansainvälisesti tunnustettu sillä se on voittanut muotoilupalkintoja ympäri maailmaa!

3. Satunnainen veitsen käyttäjä

Käytät keittiöveistä lähinnä valmisruokapaketin avaamiseen ja leivän leikkaamiseen. Et juurikaan perusta ruoanlaitosta tai olet hyvin kiireinen etkä ehdi keskittyä ruoanlaittoon kuin vain satunnaisesti, mutta silti pidät hyvistä välineistä. Kiireisenä henkilönä arvostat turvallisuutta, sillä kenellä on kokatessa aikaa kokoajan kuivata käsiä?

kuvassa berghoff keraaminen veitsisetti

Kokkikolmosen oiva valinta on BergHOFF:n veitsisetti! Nämä veitset pystyvät muuhunkin kuin vain valmisruokapaketin avaamiseen, mutta aina parempi! Tämän neljän veitsen setin saat käsittämättömän edullisesti 39,90e. Eli siis alle 10 euroa per veitsi!
Veitset ovat valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty keraamisella tarttumattomalla pinnoitteella.

Pinnoite estää ruokaa tarttumasta veitseen. Veitsien kahvat ovat todella mukavat käteen. Polypropeenista valmistetut kahvat eivät luiskahda märistäkään käsistä ja näin ollen tekevät ruoanlaitosta turvallista. Satunnaisen kokkailijan ja edullisten välineiden suosijalle suosittelemme BergHOFF:n neljän veitsen settiä! Tästä setistä löydät veitsen jokaiseen käyttötarkoitukseen!