Evercut Furtif Kuorimaveitsi

79,90 

Maailman paras veitsi! Evercut-veitset ovat viiden vuoden tutkimusten tulosta. Evercut-veitsissä käytetään laserteknologiaa yhdistettäessä titaania ja ruostumatonta terästä, jonka ansiosta on kehitetty aivan uusi materiaali. Veitsi on myös Japanin myydyin veitsi!

Varasto loppu

Kuvaus

Maailman paras veitsi! Evercut-veitset ovat viiden vuoden tutkimusten tulosta. Evercut-veitsissä käytetään laserteknologiaa yhdistettäessä titaania ja ruostumatonta terästä, jonka ansiosta on kehitetty aivan uusi materiaali.

Evercut Furtif Kuorimaveitsi on 11cm pitkä, joten se soveltuu erinomaisesti tarkkaavaisuutta vaativaan paloittelutyöhön.
CATRA -testissä testataan veitsen leikkaavuutta. Huippulaadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut veitset menettävät leikkaavuuttaan 35 leikatun paperin jälkeen. Evercut-veitsissä sama vastaava luku on 6600.

 

Evercut veitset ovat myös viisi kertaa kestävämpiä kuin keraamiset veitset, kuitenkaan olematta hauraita, kuten keraamiset veitset.

Jokainen veitsi on numeroitu ja sillä on elinikäinen takuu. Rekisteröitymällä valmistajan internet-sivuille ja syöttämällä veitsensä sarjanumeron, käyttäjä saa uuden veitsen vanhan tilalle. Veitsiä ei tarvitse eikä saa teroittaa, mutta ne voi pestä astianpesukoneessa.

Furtif Evercut-veitsissä on tarttumaton Neflon -pinnoite, mikä auttaa ruoanlaitossa. Tukeva kädensija tekee ruoanlaitosta myös turvallista.

Veitsi on myös Japanin myydyin veitsi!